Aktuelno

BIHAMK I BBI BANKA PARTNERI – PLAĆANJE ČLANARINE SAMO JEDNIM KLIKOM

Klijenti BBI banke od sada troškove plaćanja i produženja članstva bh. auto-moto kluba BIHAMK mogu uraditi samo jednim jednostavnim klikom, putem usluge e-Režija u okviru digitalnog bankarstva Bosna Bank International.

“BIHAMK je za svakog vozača, provjeren i pouzdan partner. Kada imate BIHAMK karticu, znate da imate prijatelja kojeg možete pozvati u svakom trenutku. Zbog toga smo sretni što sa BIHAMK-om, možemo dodatno pojednostaviti produženje članstva", izjavio je Muamer Salkić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke, te dodao: "Sada za 3 sekunde, možete produžiti vaše članstvo, gdje god da se nalazite, a svima nam je cilj da uštedimo vrijeme.”

Prijava za korištenje usluge e-Režija se može ostvariti jednostavnom prijavom na korisničkom nalogu elektronskog (eBBI) ili mobilnog (mBBI) bankarstva. Da bi započeli sa korištenjem korisnici na osnovu šifre/reference navedene na standardnom računu usluga vrše aktiviranje.

„Korištenjem usluge e-Režija građani imaju značajne pogodnosti: Plaćanje je brže i jednostavnije, nema čekanja, a klijenti mogu izvršiti svoje obaveze bilo kada i sa bilo kojeg mjesta“, pojasnio je Salkić.

"Izuzetno smo sretni i ponosni partnerstvom sa inovativnom bankom kakva je BBI banka koja nam omogućava da svojim članovima ponudimo dodatnu uštedu vremena prilikom produženja članarine, što je nastavak naših težnji i strateškog opredjeljenja ka okretanju novim tehnologijama i kanalima komunikacije. Usluga eRežija klijentima omogućava pozitivno korisničko iskustvo – brže, lakše, jednostavnije plaćanje članarine samo jednim klikom!” istakao je Zlatan Velić, rukovodilac Sektora za članstvo i marketing BIHAMK-a.

Detaljnije informacije o aktiviranju usluge dostupno je na web stranici BBI banke.

Napomena o autorskim pravima

Svi su sadržaji na web stranici www.bihamk.ba vlasništvo BIHAMK-a ili su u domeni javnog vlasništva, osim ako je naveden njihov izvor, te njihovo korištenje u bilo kom smislu osim u okvirima pregleda sadržaja web stranice nije dozvoljeno bez pisane dozvole. Informacije iz zemlje, regije i svijeta te još neke kategorije se u cjelosti ili uz minimalne adaptacije preuzimaju od regionalnih i svjetskih auto-moto klubova. Svi su sadržaji objavljeni u dobroj vjeri i bez namjere da se prekrše bilo čija autorska prava. Ako naiđete na materijal za kojeg mislite da krši nečija autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na bihamk@bihamk.ba kako bismo materijal, ako je zahtjev opravdan, uklonili s web stranice. U članu 14 Kodeksa za štampu i online medija Bosne i Hercegovine, izričito je navedeno: "Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.” Ako neki medij želi preuzeti dio autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti web stranicu www.bihamk.ba i na najmanje jednom mjestu, objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst. Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti tek 24 sata nakon naše objave, uz dozvolu uredništva web stranice BIHAMK-a, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

Povezane vijesti